Mölkky-tornooi

Mölkky, een rage uit Finland steekt het ondertussen al wat ingeburgerde Kubb naar de kroon. Net als Kubb is het een spel waarbij houten stokken de hoofdrol spelen. Na het succes van onze eerste twee edities organiseren we op zondag 4 september ons derde Mölkky-tornooi op de terreinen van (en in samenwerking met) de KAJ. Je kan je individueel inschrijven of meteen al in een ploeg van 4 personen.

Deelname aan dit tornooi kost € 4,00 p.p., waarvan € 1,00 rechtstreeks naar een goed doel gaat: de vzw Feestvarken die er voor zorgt dat elk kind een onvergetelijke verjaardag kan vieren. Er wordt individueel gespeeld om in ploegverband de titel “Kampioen van D’AA” te winnen. Alle individuele inschrijvingen worden dus ook gewoon in een ploeg onderverdeeld. Inschrijven doe je tot zondag 1 september (maar bij voorkeur vroeger want “vol = vol”) bij Eddy Van Den Bosch (Topmolen 80), EddyVanDenBosch@Scarlet.be maar bel eerst even 0478 / 60 56 85 om er zeker van te zijn dat er nog plaats is! Vervolgens ben je na het overschrijven van € 4,00 p.p. op rekening BE11 0682 4969 9548 van kwb Londerzeel Sint-Jozef zeker van je inschrijving. Vermeld bij je overschrijving de mededeling “Mölkky” en de naam of namen van de deelnemer(s).

Aarzel niet omdat je Mölkky misschien nog niet kent; je leert het in een wip en het is super-amusant! We starten om 14.00 u en ronden af omstreeks 19.00 u. Meer hierover vind je binnenkort ook op onze facebookpagina.