Samenaankoop stookolie

Onder het motto “samen beter en goedkoper” en na het succes van voorgaande jaren willen we door stookolie samen aan te kopen steeds de laagste prijs bekomen. Voor u kan dit een aanzienlijke besparing zijn op uw jaarlijks verwarmingsbudget alsook een "meervoud" van de waarde van uw kwb lidgeld dat u hiermee uitspaart op uw verwarmingskosten.

WERKWIJZE:
Kwb leden die wensen deel te nemen aan deze samenaankoop, bezorgen het bestelformulier volledig ingevuld en ondertekend aan kwb Londerzeel Sint-Jozef. Dit ten laatste tegen de inschrijvingsdatum van deze halfjaarlijkse samenaankoop (levering telkens de eerste vrijdag van februari en juni). Dit kan via uw wijkmeester ofwel rechtstreeks bij onze kwb verantwoordelijke: François De Keersmaecker - Broekveld 7, 1840 Londerzeel - Tel/Fax: 052 30 26 63 - Email: 
F.DeKeersmaecker@Skynet.be
Tijdens de week in de aanloop van de levering worden op maandag alle bestellingen afgesloten. Op woensdag worden dan een vijftal leveranciers aangeschreven om hun beste prijs kenbaar te maken. De leverancier met de laagste prijs wordt donderdag verwittigt en levert op vrijdag en/of zaterdag alle bestellingen aan huis.

AFSPRAKEN:
Lid zijn (of worden) van kwb Londerzeel Sint-Jozef.
Het leveringsadres bevindt zich binnen een straal van 9 km rond onze Sint-Jozefkerk.
Minimum 1000 liter stookolie bestellen.
Contante betaling bij levering (of binnen de 8 dagen via een overschrijving).
Geen enkele nabestelling wordt aanvaard.