KWB nationaal

Onze lokale afdeling kan rekenen op de steun van kwb nationaal. Zij stellen uitleenmateriaal ter beschikking, brengen de verschillende verenigingen in contact met elkaar om ideeën te delen, zorgen voor informatie...

kwb is een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin. We zijn in de kwb ook bezig met wat ons wakker houdt : het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, de nieuwe economische crisis en de werkloosheid, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, goedkoop je rijbewijs halen, geneesmiddelen aan betaalbare prijzen, enzovoort.

In kwb doen we niet of onze neus bloedt, we gaan na wat er echt op het spel staat en wat we kunnen doen. Door het hoge ledenaantal vallen er bovendien heel wat ledenvoordelen uit de boom. De organisatie telt zo'n 70.000 leden en een 700-tal lokale afdelingen. De vereniging wordt gedragen door honderden vrijwilligers die een zeer verscheiden aanbod verzorgen voor mannen, vrouwen en gezinnen.

(c) kwb-website

bezoek HIER de website van kwb nationaal.