Schakel juni 2023

Gepubliceerd op 13 juni 2023 om 23:59

Wijkmeestervergadering 4 mei 2023

Aanwezig: Patrick De Buyser, Tom De Keersmaecker, Jan Hadermann, Theo Hofmans, Gaston Maes, Johannes Mertens, Willy Mertens, Jan Moeyersoms, Fons Moeyersons, Dirk Tierens, Eddy Van Den Bosch, Jean Van Muylder.

Verontschuldigd: Bert Buggenhout, François De Keersmaecker, Joris Rottiers, Dominik Van Sweevelt.

 

Familienieuws: We vernamen het overlijden van Louis De Schrijver, vader en schoonvader van onze leden Herwig De Schrijver en Leona Van Zaelen. Aan hen, de familie en vrienden bieden we onze deelneming aan. Onze leden Francis Van Den Bosch en Petra Vanwildemeersch werden fiere grootouders van Cyriel, een broertje voor Marcel. Proficiat!

 

Mountainbike: Onze mountainbikeritten starten tijdens de periode van de zomertijd steeds op zaterdag om 9.00 uur aan de Sint-Jozefkerk. Plezier staat op de eerste plaats maar af en toe kunnen diegenen die willen elkaar ook wat uitdagen. Op hellingen en veldwegen wordt ‘de gas’ regelmatig opengedraaid maar de bedoeling is dat we na dergelijke stukken op elkaar wachten zodat we de rit samen kunnen beëindigen. We tekenen zelf ritten in onze mooie streek uit maar gaan ook elke maand al carpoolend op verplaatsing om af en toe wat afwisseling van omgeving te brengen. Meer info? Stuur een mailtje naar johannesmertens@hotmail.com of willy.mertens@telenet.be of contacteer ons via onze facebookpagina. Kom één van de volgende zaterdagen alvast eens langs en rijd met ons mee!

 

Weet je nog? Die bon van 5 euro? Elk gezin dat lid is van kwb ontving in januari het voordelenboekje van kwb: een boekje vol bonnen. Bij deze willen we je er nog eens aan herinneren om gebruik te maken van die bonnen en te profiteren van je voordelen als kwb-lid. Nieuw in dit boekje was dit jaar de activiteitenbon van 5 euro. Die kun je gebruiken als korting voor een activiteit naar keuze die onze afdeling organiseert in de loop van dit jaar. De bon is nog geldig tot en met 31 december 2023. Misschien is een korting van 5 euro ook voor jou een extra duwtje in de rug om deel te nemen aan één van onze activiteiten? Tot nog toe gebruikten lang niet al onze leden deze kortingbon. Daarom: gebruik hem alsnog als korting voor één van onze eerstvolgende (betalende) activiteiten, bijvoorbeeld:

   • Onze gezinsdag op zondag 18 juni: onze jaarlijkse familiedag, al dan niet gekoppeld aan een fietstocht vooraf om de eetlust wat aan te scherpen! Net als vorig jaar starten we aan het GC G. Walschap voor een fietstocht van ca. 25 km. We verzamelen er stipt om 13.30 uur om na 3 uurtjes fietsen te genieten van een natje en een droogje. We voorzien daarbij een pizzabuffet met een vijftal verschillende pizza’s vanaf ca. 17.30-18.00 uur. Vooraf inschrijven is verplicht door het verschuldigde bedrag te storten op de rekening van kwb Londerzeel Sint-Jozef (BE11 0682 4969 9548) en dit uiterlijk op zondag 11 juni. Volwassenen betalen € 15,00, kinderen van 6 tot 12 jaar betalen € 10,00; vermeld duidelijk het aantal volwassenen en kinderen en of je ook meefietst, da's belangrijk voor de verzekering!
   • De 11e editie van onze Heideloop op zondag 30 juli. Meer informatie hierover krijg je in de volgende Schakel maar je kunt alle details ook nu al terugvinden op onze website.

   Opgelet: we kunnen enkel de originele bonnen aanvaarden, géén kopieën.

    

  Zaterdag 17 juni: we ruimen weer zwerfvuil op: Helaas weten we dat zwerfvuil een steeds terugkerend probleem is en we blijven onze actie die we vorig jaar startten dan ook verder zetten, elke derde zaterdag van de pare maanden, met uitzondering van augustus. Voor de eerstkomende opruimactie, tevens de laatste voor de zomervakantie, verwachten wij je op zaterdag 17 juni om 14 uur aan de parking van de vrije basisschool Virgo De Heide, Topmolen 77. Wil jij ook wat tijd investeren in deze nuttige actie dan ben je heel welkom! We zorgen voor de verzekering en daarom vragen we de gegevens op van elke vrijwilliger. Wie zich opgeeft als vrijwilliger kan ook rekenen op gratis materiaal om veilig deel te nemen. Geef in ieder geval je naam, voornaam, adres en contactgegevens door aan dekeersmaecker.francois@gmail.com of via 0496 / 17 06 89. Wist je al dat je een sluikstort ook altijd kan melden? Dat doe je door een mailtje te sturen naar sluikstort@incovo.be.

   

  Een knoop in je zakdoek:

   1. Elke zaterdag                         09.00 u   MTB-ritten                      Kerk Sint-Jozef                 

    Weekend          9-11 juni                         kwb-weekend                Houthalen

    Zaterdag          17 juni            14.00 u   Zwerfvuilactie                Virgo De Heide

    Zondag             18 juni            13.30 u   Gezinsdag                       GC G. Walschap

    Zondag             30 juli                            11e Heideloop                 GC G. Walschap

   Een overzicht van alle schakels, inclusief de meest recente, vindt u HIER

   Reactie plaatsen

   Reacties

   Er zijn geen reacties geplaatst.