Sinterklaas bij de leden

Gepubliceerd op 2 december 2023 om 23:15

Dit jaar deden 6 gezinnen van onze afdeling een beroep op onze goede band met de Sint. Hieronder alvast een ervaring van één van onze leden:

Om 15u00, perfect op tijd, kwam gelegenheidschauffeur Patrick aangereden met de Sint en zijn zwarte Piet als voorname passagiers. Onze kinderen zaten op dat moment samen met hun neefje en nichtje dolenthousiast voor het raam, reikhalzend uit te kijken naar de ontmoeting met de beroemde kindervriend. Na de intrede van de Sint in onze woning, werd het uitbundige enthousiasme toch even ingeruild voor ingetogen bewondering en werd verlegenheid even het overheersende gevoel. Chauffeur Patrick ontpopte zich ondertussen tot pakjeskoerier en bracht alle cadeautjes binnen. Dankzij de honderden jaren ervaring van de Sint in het geruststellen van kinderen en de grappen van zwarte Piet, was de verlegenheid maar van korte duur (althans toch bij de oudste kindjes :)). De kinderen waren ook dit jaar weer onder de indruk van de dingen die de Sint weer allemaal wist over hen! De mooie cadeau’s en het vele lekkers die ze van de Sint kregen maakte de ervaring uiteraard helemaal compleet!

 

Na een half uurtje vertellen was het tijd om weer afscheid te nemen van de Sint en zijn gevolg. De kinderen zijn dankzij kwb weer een mooie ervaring rijker. Hopelijk blijven de kinderen komend jaar even braaf, zodat we dit gezellig samenzijn kunnen overdoen.

 

 

 

 

Zou je volgend jaar ook graag een gratis bezoekje willen van de Sint? Contacteer zeker je wijkmeester, of hou je schakel op deze webpagina in de gaten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.