Schakel oktober

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 om 11:47

Wijkmeestervergadering 1 september 2022

Aanwezig: Bert Buggenhout, Patrick De Buyser, François De Keersmaecker, Tom De Keersmaecker, Daniël Gosselin, Jan Hadermann, Theo Hofmans, Gaston Maes, Johannes Mertens, Jan Moeyersoms, Fons Moeyersons, Joris Rottiers, Eddy Van Den Bosch, Dominik Van Sweevelt.

Op uitnodiging: Anja Van Boven (kwb-nationaal).

Verontschuldigd: Willy Mertens.

 

  1. Familienieuws:

Dagelijks bestuurslid Dominik Van Sweevelt en Lieve Celis werden trotse grootouders van Uma Van Sweevelt. Proficiat! We zeggen ook welkom aan onze nieuwe leden Kristof Maximus en Nathalie Bruyns uit de Biezeweide en hopen hen vaak te ontmoeten op onze activiteiten.

 

  1. Mountainbike:

Geïnteresseerden om eens mee te rijden mogen contact opnemen met Willy of Johannes Mertens of via onze facebookpagina. Onze mountainbikeritten starten in de zomerperiode steeds op zaterdag om 9.00 uur aan de Sint-Jozefkerk. Van zodra het winteruur intreedt wordt dat 9.30 uur. Kom één van de volgende zaterdagen alvast eens langs en rijd met ons mee!

 

  1. Dropping op zaterdag 19 november 2022:

Voor de zevende keer wordt onze dropping 2.0 georganiseerd, steeds weer een garantie voor een avontuurlijk avondje wandelen. Op zaterdag 19 november 2022 verzamelen we aan onze Sint-Jozefkerk. Het juiste vertrekuur (17.00, 18.00 of 19.00 uur) zal bij inschrijving bekend gemaakt worden. De inschrijvingsprijs bedraagt onveranderd € 8,00 voor leden en € 10,00 voor niet-leden. Voor die prijs krijg je van ons een avond uitzonderlijk stapplezier (ca. 12 km) in goed gezelschap en een hapje achteraf! Verder vragen we je zelf te zorgen voor stevig schoeisel, een goede zaklamp, reflecterende kledij en uiteraard je goed humeur. Inschrijven doe je voor 14 november met een email naar Yvan Lammens (Yvan.Lammens@skynet.be). Bij bevestiging ontvang je het rekeningnummer waarop je je deelnameprijs kan storten. Vermeld zeker het aantal personen, voorkeur van vertrekuur (rond 17.00, 18.00 of 19.00 uur), een GSM nummer en eventueel ook bij welke andere deelnemers je wenst aan te sluiten.

 

  1. Zwerfvuilactie op zaterdag 15 oktober 2022:

Helaas weten we dat zwerfvuil een steeds terugkerend probleem is en we zijn dan ook van plan onze actie verder te zetten, elke derde zaterdag van de pare maanden, met uitzondering van augustus. Voor de eerstkomende opruimactie verwachten wij je op zaterdag 15 oktober om 14 uur aan de parking van de vrije basisschool Virgo De Heide, Topmolen 77. Wil jij ook wat tijd investeren in deze nuttige actie dan ben je heel welkom! We zorgen voor de verzekering en daarom vragen we de gegevens op van elke vrijwilliger. Wie zich opgeeft als vrijwilliger kan ook rekenen op gratis materiaal om veilig deel te nemen. Geef je naam, voornaam, adres, telefoonnummer en/of emailadres door aan François De Keersmaecker, dekeersmaecker.francois@gmail.com of via 0496 / 17 06 89. Wist je al dat je een sluikstort ook altijd kan melden? Dat doe je door een mailtje te sturen naar sluikstort@incovo.be

 

  1. Vernieuwing van je lidmaatschap bij kwb:

Na verschillende jaren ongewijzigd gebleven te zijn, ziet kwb zich genoodzaakt het lidgeld op te trekken naar 35 euro voor een jaar, inclusief lidmaatschap voor je partner en/of inwonende meerderjarige kinderen. Na een moeilijke periode, waarin ontmoeting en activiteiten afwisselend moeilijk en onmogelijk waren, schoten we in het voorjaar stilaan weer uit de startblokken. Ook in 2023 zullen we voor je klaarstaan met een veelzijdig aanbod aan boeiende en leuke (gezins)activiteiten, en opnieuw doen waar we als kwb-afdeling zo goed in zijn: mensen samenbrengen. We hopen dat ook jij erbij zal zijn om samen met ons plezier te maken en voor een warme en solidaire buurt te gaan. Naast ons uitgebreid activiteitenaanbod en een bruisende buurt om in thuis te komen ligt er als kwb-lid nog veel meer op je te wachten. Zo krijg je tien keer per jaar het ledenblad Raak in je bus, boordevol interessante artikels over kwb en alles daarbuiten en profiteer je van tal van exclusieve ledenvoordelen, onder meer onze samenaankoop van stookolie. Weinig redenen om géén lid te zijn dus. Je wijkmeester komt in de loop van de komende weken langs voor de verlenging van je lidmaatschap; stuur hem dus liever niet wandelen met je nieuwe lidkaart en geniet opnieuw een jaar lang van alle voordelen die een lidmaatschap bij onze kwb je biedt! Betalen doe je cash aan je wijkmeester of via overschrijving voor 1 december op rekening BE11 0682 4969 9548 van kwb Londerzeel Sint-Jozef met vermelding “Lidgeld 2023”. Bedankt om kwb-lid te zijn!

 

  1. Dag van de Trage Weg 2022:

Op zondag 16 oktober wordt er gewandeld langs trage wegen door Malderen en een klein gedeelte van buurgemeente Buggenhout. Starten kan van 14.00 tot 15.30 aan Sporthal Verma, Opdorpstraat 2 in Malderen. Onderweg zie je ook panelen met foto’s van Londerzeelse fotografen. De volledige wandeling is ongeveer 10 km lang maar je kan ook een verkorte versie wandelen van ongeveer 6 km. Gemakkelijke wandelschoenen aantrekken is een aanrader. Deelnemen is gratis maar schrijf vooraf in via vrijetijd@londerzeel.be. De foto’s langs de route blijven staan tot 15 november zodat je later deze wandeling nog eens kan hernemen.

 

  1. Een knoop in je zakdoek:

Elke zaterdag                          09.00 u   Kerk Sint-Jozef                MTB-ritten

Zaterdag          15 oktober      14.00 u    VBS Virgo De Heide         Actie Zwerfvuil

Zondag             16 oktober                      Malderen                        Dag van de Trage Weg

Zaterdag          19 november                   Kerk Sint-Jozef               Dropping!

Zaterdag          3 december                      Bij jou thuis!                  De Sint op bezoek

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.