verslagje KWB-quiz 2022

Gepubliceerd op 30 april 2022 om 22:14

Quizmaster Daniël leidde ook dit jaar zijn quiz weer in goede banen, samen met zijn enthousiaste team van juryleden. De kwis verliep volgens de beproefde formule, bestaande uit 10 reguliere rondes aangevuld met een bonusronde. Dit jaar vonden 9 enthousiaste ploegen hun weg naar het GC Gerard Walschap.

 

De bonusronde bestond dit jaar weer uit een leuke behendigheidsproef waarbij de kandidaten 8 moeren op hun zijden moesten stapelen, zonder deze met de hand aan te raken. De chinese vrijwilligers van de ploegen “De laatste 4”, “Oskadamy”, “Toets” en “Nuuse” bleken over stalen zenuwen te beschikken en brachten deze proef tot een goed einde.

 

De vragenrondes handelden over actua, algemene kennis, sport, muziek, verbanden, raadsels, foto’s en media. De vragen waren zodanig opgesteld dat niemand met een slecht gevoel naar huis ging: alle ploegen haalden een mooi gemiddelde van ruim boven de 50%.

 

Ook de proevertjesronde kon dit jaar als vaste waarde uiteraard niet ontbreken: 5 soorten salami en 5 “bruiswaters met een smaakje” prikkelden onze smaakpapillen.

Dit jaar had "Nuuse" de eer om de wisselbeker voor één jaar mee naar huis nemen. 

 

Daniël en team: bedankt voor de leuke avond!

Hierbij geven we nog even de eindstand mee van KWB ledenquiz 2022:

  1. Nuuse
  2. De laatste 4
  3. Voeits
  4. Toets
  5. Oskadamy
  6. De inwijkelingen
  7. Jef Top
  8. RW
  9. De letste zijn de beste!

 

PS: op de pagina van de quiz staan enkele foto's van de avond.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.