Gezinsdag - laatste dagen voor inschrijving

Gepubliceerd op 10 juni 2022 om 22:34

Op zondag 19 juni gaat onze jaarlijkse gezinstocht alweer door.

 

Vanaf dit jaar verlaten we het pad van de vertrouwde barbecue na de fietstocht, maar wordt er een food-truck gehuurd. De bedoeling is om elk jaar een andere food-truck in te huren. Dit jaar starten we met de food-truck van frituur D’Aa, een gevestigde waarde binnen onze parochie. Deelnemers aan de gezinsdag kunnen van een all-you-can-eat-formule genieten. Enkel de dranken zijn nog ter plaatse te betalen.

 

De fietstocht gaat dit jaar door zoals vanouds: een ongeveer 30 km lang langs mooie, rustige wegen, en dit tegen een gemiddelde snelheid van ongeveer 15 km/u zodat dit voor iedereen haalbaar is. Dit jaar trekken we richting Merchtem. Ongeveer halfweg houden we een tussenstop waar alle deelnemers een gratis drankje naar keuze aangeboden krijgen.  

 

De fietstocht vertrekt stipt om 13u30 aan GC Gerard Walschap. Voor diegenen die het fietsen overslaan: de foodtruck zal vanaf 17u aanwezig zijn.

 

Kostprijs van dit alles: 12 euro per volwassene en 8 euro per kind. Het bedrag mag, samen met vermelding van “gezinsdag” + naam van de deelnemers overgeschreven worden op het rekeningnummer BE11 0682 4969 9548.

 

Inschrijven kan nog tot en met zondag 12 juni. Hopelijk tot dan!

 

Deze activiteit is overigens ook toegankelijk voor niet-leden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.